KALAU SUKA..

Wednesday, February 1, 2012

Safee Kekal Di Pelita Jaya Dengan Pakej Bernilai RM2Juta++


salam..
sebenarnya nur tak tahu pon berita ni bertarikh bila..tapi tadi baru terbaca di fesbuk, so terfikir larh nak share kat sini.. .. hebat larh Safee Sali nie kan..tahniah diucapkan..semoga beliau lebih berjaya n mengharumkan nama negara.. 

ni larh dia  sedikit coretan apa yang nur baca tadi  :

Penyerang sensasi negara, Safee Sali mengesahkan penyambungan kontrak bersama Pelita Jaya FC sehingga 2014  dengan pakej bernilai lebih RM2juta termasuk pelbagai kemudahan seperti bonus tetap perlawanan, rumah, kenderaan, pemandu peribadi, cukai dibayar oleh kelab dan tiket pergi balik ke Kuala Lumpur  dan penghormatan sebagai Ketua Pasukan .

-Sinar Harian-



tak lama lagi dapat pangkat Datuk larh Safee Sali ni..hehhehe

5 5 insan yang sudi meluahkan perasaan:

shark said...

patut ler dia xnak main kt malaysia dh..
hehe
harap2 berbaloi ler 2 juta itu

nur chahaya abadiey said...

btol2.. byk tue... kaye jgk men bola nie..hehe

Miss Nadya said...

tahniah buat safee..:)

p/s :: thanks dear..:)

Hanif said...

Melampau gak Safee ni 100K...huhuhu

Salam Nur ..tadi tanya ping:
Ping adalah satu cara kita meninggalkan jejak blog kit ake dalam sesebuah blog agar apabila orang lain bila jenguk blog ping tu akan terlihat post kita dan mungkin akan baca..
Ping terbaik saya cadangkan ialah
ping.busuk.com..
Daftar pakai facebook ajer..dan submit post anda di bahagian SUBMIT POST .
CUBA DAN LIHAT TRAFFIC ANDA..

Sori taip kat sini

nur chahaya abadiey said...

miss :welcome :)

@haniff : thankzz banyak2...for da info..nur cuba :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

lain2 untuk dibaca :

..