KALAU SUKA..

Wednesday, February 1, 2012

folower saya yang ke 343 - speechless dengan blog beliau...

salam..

sebelum nie nur tak pernah lagi buat entry untuk followers nur..hehe..macam ade je kan yang setia dengan blog nie..tapi tadi nur tengok nombor follower nur yang dirasakan macam best... 343..
siapakah...

blognyer bertajuk :
'hati kecilmu ' - Nama blog ini sungguh menyentuh hati saya..


Url blognyer :
http://secebishjiwa.blogspot.com/


nur pon buat larh lawatan balas ke blog beliau..tapi nur sangat2 terkezuttttt.......
apa yang ada di blog beliau???
ermmm..nak tahu tengok larh sendiri....

kepada  ' Hati kecilmu' - terima kasih kerana follow blog sy.
rajin2 singgah ea laen di laen masa.. :)
disebabkan awk follow saya makanya saya follow kamu kembali..


11 5 insan yang sudi meluahkan perasaan:

dyabunga said...

terjah!!

Cik Eykaa said...

hikhikss ! tkojot eden :p

nur chahaya abadiey said...

@dya n @cik eykaa : sila2..memang terkejut...

|cah-sahaJa said...

gelak smpai kuar air mata... hahahaha... motif??
HA! STALKER! :P

nur chahaya said...

@icah : hehe,,tak taw larh..tibe2 jd misteri lak....

inapramli said...

ni sggah dan fllow,smg dpt bkgsi ap y ptt.slm ukwh..dr akak blgger bru..

nur chahaya abadiey said...

@inapramli : thankzz yer singgh n follow nur.insyaAllah nur akan wt kunjgn blas ke blog akk :)

Ain Dzaya said...

buat suspen je kan !


dengan gagahnya ain bersengkang mata buat entry nie =)

http://aindzaya.blogspot.com/2012/01/rindu-perasaan-sakit-yang-indah.html

nur chahaya abadiey said...

@ain : nur lg suspen...

terjah ain plak... :)

✿✿mamAuni✿✿ said...

mamAuni rasa nak tau sgt2 bila baca entri nur ni..hihihi..nampaknya diapun blogger baru cam mamAuni..

nur chahaya abadiey said...

mungkin larh kot mamaauni..hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

lain2 untuk dibaca :

..