KALAU SUKA..

Wednesday, February 1, 2012

HASRULHASSAN.COM - Inilah BlogKu


salam..

hari ni nur nak join satu segmen dari Hasrulhassan.com..
syarat2 nye mudah sahaja. Seperti biasa kene buat 1 entry khas... 
masukkan : 
  • Nama anda sebagai blogger : Nur Chahaya Abadiey
  • Nama blog anda                  : Ini Cerita Hidupku
  • Tagline blog anda (jika ada) : Hidup adalah sebuah perjalanan..dan aku menulis perjalanan hidupku menjadi diari peribadi diblog ini. [ tagline ke nie?? hehe ]
Ceritakan bila anda mula berblog, mengapa dan kenapa anda berblog. Apakah inspirasi anda untuk berblog?

Nur mula berblog sejak tahun 2009 kot kalu tak silap..tapi sayang blog itu tak dapat diaksess lagi..blog baru nur ini pula entry pertamanya bertarikh 30/9/2010.. maknanya sudah hampir 2 tahun kan..tapi nur tak larh terlalu aktif berblog.kalau ada masa lapang dan ada idea baru nur akan tulis entry. or kadang2 bila nur rasa sesuatu artikel yang nur baca boleh dikongsi maka nur akan kongsikan di blog ini. Nur buat blog nie just untuk suka2 sebab tengok kawan2 yang ada blog..  disamping itu, nur memang seorang yang obses dengan membaca artikel2 di blog2 dan laman web.. inspirasi nur?? ermm..ntah la..maybe dunia blog yang penuh warna warni ni kot yang turut mengheret nur untuk turut menjadi seorang blogger.. untuk kongsi apa yang nur tahu, apa yang nur rasa,..sebenarnya berblog ini memberi kepuasan kepada nur.. rasa tenang jerh mencurah perasaan di blog..tak kisah larh orang nak baca ke tak..tapi kalu ada yang bace tue memang sangat2 dihargai..

okeh..itu sahaja..jadi kalu berminat nak join..apa lagi..cepat2 sebelum tarikh tutup 2.feb.2o12 nie... 
salam kenal yer untuk blogger2 baru..
   








14 5 insan yang sudi meluahkan perasaan:

Reena said...

Gud Luck Nur :)

Подтверждаю (fadzli) said...

as salam..
oh! pakcik hasrul buat segmen lagi ;)

apa2 pun, jangan banyak bazirkan masa dengan internet jika ia banyak membutakan hati kan..

hm..blog dulu tu kalau tak boleh akses, blog je..eh..
dah cuba bukak gmail? tk ingat kod sekuriti ya?


huhu..2 hb. erk. oakcik keje

6__9"

nur chahaya said...

@REENA : thankz yer :)

nur chahaya said...

@pakcik : wsalam.. yup..terlupa password..then xleh nk akses dsbbkn maslh tertntu..hehe..biasalarh budk xmtg buat email byk yg xbetullnye.. :)

btoll larh tue..kte kene pandai la plih mana yg elok n xelok utk dibce..

silalarh join klu ad mse.. :P

dyabunga said...

good luck nur..:D

✿✿mamAuni✿✿ said...

salam ukhwah
join segmen ni & folo kamu sekali..ju dtg blog sy & slmt bekenalan..

nur chahaya abadiey said...

@MAMAauni : salam ukhwah kembli..sila2 join.hehehe..
n thankz follow kte :)

nur chahaya abadiey said...

@dya : thankz yer :)

aynora said...

dah follow nur,
jom dtg blog sy plk
tq

Ayang Anim said...

Salam kenal...

Terjah dari segmen yang sama...
All the best....

Si BuDaK KaChAk said...

dtg dr segmen sama...

neway slm perkenalan...

=)

Lia Irdelia said...

dari segmen yg sama..
salam ziarah.. :)

HasrulHassan [HH] said...

As-Salam ...
uhh ada kata HH pakcik ehh ..hehehee... :)

nur chahaya abadiey said...

@wassalam..Eh..mane ader. xder...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

lain2 untuk dibaca :

..