KALAU SUKA..

Friday, February 3, 2012

Kemasukan ke UiTM sesi akedemik 1 2012/2013

salam..



Untuk pengetahuan u olls.. tawaran UiTM dah dibuka.untuk program Ijazah Sarjana Muda...siapa2 yang nak check boleh larh klik link ni yer
 --------------->tawaran UiTM..

ni untuk pemohon lepasan diploma UiTM :
------------> tawaran
Senang sahaja..masukkan sahaja nombor kad pengenalan..


Nak tahu lebih lanjut boleh jugak lawat laman web nie :
------> portal kemasukan pelajar UiTM..

Nur ucapkan gud luck kepada yang berjaya.. dan kepada yang tak berjaya tue.. jangan putus asa..cuba lagi lain kali ea..InsyaAllah..rezki ada dimana2...


teringat pula seorang kawan kepada kawan nur  sanggup berhenti dari UiTM sebab katanya tak de  kampus life..ernmm..ntah larh..tapi yang nur tahu..Belajar memang sibuk..kelas ada yang dari pagi sampai malam..tapi kalau pandai urus masa no hal larhh...ada jerh student UiTM yang boleh berjimba2 lagi..

6 5 insan yang sudi meluahkan perasaan:

IdaRaida said...

nk benti uthm...nk masuk uitm la...mcm best jep cmpus life..:b

nur chahaya said...

@ida : xbest larh..bdk tu benti uitm masuk u laen....huhuhu :p

aReLaN said...

saya dulu lagi la takde life tau.payah gak masa persediaan ke jepun dulu.hari2 kelas 8 pagi sampai 6.hari ahad je cuti lak tu.dahla pakai kemeja lengkap ngan tie gi kelas.hmmm...jeles kat budak uni lain

nur chahaya abadiey said...

@arelan : at least berbaloi kan..sush2 dahulu seng2 kemudian..
org ckp bkn sng nk seng n bukan sush nk susah..

nur bkn per,sje je share coz de kawn kpd kwn nur sggp benti sbb nak cri campus life.. tp itu plhn dy.. skrg pon dy dah hepy kt u baru..

~Ain Rosli~ said...

mne pun kite belajar..kit ekne enjoy..
baru la xsedey bile berjauhan ngn family n kawan2 yang satu kepala ngn kite.... :D

nur chahaya abadiey said...

@ain : btol2..kene enjoy slalu..jom kta enjoy!! hehehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

lain2 untuk dibaca :

..