KALAU SUKA..

Thursday, February 16, 2012

BEN ASHAARI TANYA KAU BERANI KRITIK BLOG AKU TAK ?

salam......

tengok tajuk kat atas tue..gempakk tak?? hehehe...
segmen  dari blogger otai sapa lagi kalu bukan en.ben.tengok gambar pon dah tahu.hehe
BEN ASHAARI

syarat-syaratnya :

Letakkan header BENASHAARI.COM
sudah :)

Tajuk .. BEN ASHAARI TANYA KAU BERANI KRITIK BLOG AKU TAK ? dan linkkan ke entri ini .
sudah juga :)

Berikan sebab kenapa anda nak blog anda dikritik ?
untuk mengetahui kekurangan blog nie. [nama pon kritikan kan]

Siap ? Tinggalkan url entri lengkap di ruangan komen ini..

okeh..ada tak rase-rasanya sudi mengkritik dan melukakan hati saya? hehehe [gurau sahaja]
InsyaALLAH kekurangan akan diperbaiki..
dan terima kasih kepada yang sudi mengkritik :)
kritikan mu ku terima dengan lafaz 'Alhamdulillah'...



28 5 insan yang sudi meluahkan perasaan:

nanieybarnieylurviey said...

nk kritik apa eyh?? emm jgn kasik space byk sgt kt kiri kanan tu.. mcm kosong sgt

komen diterima.. hehe.. akan buat nnti..

nur chahaya abadiey said...

naniey - thankz... :)
tapi sy xpndai sgt larh nk edit2 blog nie..hehe

Подтверждаю (fadzli) said...

as salam..
nur~ pakcik datang~
er..typo mana? huhu..

nentri dulu2 ke? alamak. kena gali balik ni. haha

p/s: muda ke? pakcik dah nak tua la ni~ dah jadi atuk sedara pun

;)

Подтверждаю (fadzli) said...

erk.
tersilap.

pakcik nak komen pasal salji2 bintik2..huhu.. tu salji ke yang kecik3 bergerak? macam berat. nak guna pun boleh. tapi, biar yang nampak

;)

Подтверждаю (fadzli) said...

eh.. lupa tambah. link pakcik

>__<

http://fadzli-rt.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

nur chahaya Abadiey said...

pak cik : tengs pakcik..komen pakcik yg sbyk 3 itu tlah dibaca..hehehe..

Mish Apple said...

maybe boleh letak button follower kt sidebar utk kurangkan berat blog. And salji tu melambatkan loading.

Pka Rahim said...

cam berat sket nak loading. huhu :)

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

:: Cik Nur :: said...

balas kunjungan...terima kaseh sudi kritik blog sy.. :)

blog ni ok...cuma kalau boleh kan, bloglist dan entry2 lama tu buat dalam bentuk scroll...

okay..itu saja.. :)

miSs tyNa said...

okay ja blog ni ^^

apisv2 said...

datang nak kritik ;p
jgn lupa kritik blog acik :D
http://www.apisv2.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

nk komen pe ye...huhu...ok..blog ni dh kmas,cuma kalau 1 page 1 post entry lg cantik...kmas lg..=)

anyway,tq sudi kritik n komen kt blog dila..tu la,dila serabut gak ngan background blog dila tu,tp sbb template tu dh skali ngn benda tu,tgh fkir nk ubah..kalu dpt ubah dila ubah ye..hehe...xde keje,edit blog ler keje...hhuhu

sabry oppa said...

oppa follow blog owesome ni....
follow oppa balik okey...
thank you...
nice to meet you...
nice blog n entry yg cool...

dyabunga said...

apa kata lebarkan widths entry ni..

p/s : nak tukar warna apa??hehe

Kyra Hizrina said...

cari background yg ada corak sikit..lebarkan sidebar..and kemaskan sidebar..hihi sory byk plk 'kritik' nya..

http://kyralovelious.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

Pamie said...

hurm..kemaskan widget :DD

SEGMEN BEN ASHAARI TANYA KAU BERANI KRITIK BLOG AKU TAK ?

miSs tyNa said...

widget da memang mcm tu tuan belog . hehe tak dpat da nak kemas . apa2 pun thanks ^_^

e-Zo94 said...

ok dan simple

saya dah follow blog awak ni

http://blogbudaksengal.blogspot.com/

Diera Tekikushika said...

hai, menjenguk dari segmen abg ben. sy dtg bkn utk mengkritik tp to say hello ! salam perkenalan. jom g blog saya =)

FL blogh0use said...

yuhuuu!! tinkerbell terbang2 sini. jenguk2 blogger yg j0in segmen en. ben ^^

ermmm..x join pun segmen ni sje menyibuk. @,@

nur chahaya abadiey said...

thankz guys..

cik Lily said...

hai, salam perkenalan. jum singgah belog cik Lily..

http://penchentalily.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

Fadzmie Mohamad said...

Overall design okay. Dah smart. Cuma widget 'cerita-ceritiku' tu macam tak function je. Hehe. N kalau boleh, besarkan width post body untuk entry supaya tak nampak ruang kosong kiri kanan. ;)

deno said...

salam perkenalan :) deno folow sini okeh... :)

nur chahaya abadiey said...

@deno- thankz yer

natasyapink said...

datang nak kritik.. hehe

kte rase kotak search uh letak kat atas skali lg oke kowt..

jangan lupa kritik blog kte kay.!

http://misz-lovely15.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

Hanif said...

tak ada bende yang nak dikritik...cuma blog ni awesome!!!

nur chahaya abadiey said...

@natasyapink : thankz ats kritikan anda
hanif: hehe.Alhamdulillah...tp tak awesome pon..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

lain2 untuk dibaca :

..