KALAU SUKA..

Tuesday, January 17, 2012

sukanyerr dapat header baru PERCUMA!! ♥ ♥ ♥

salam..

 Nur happy sangat sebab nur dapat satu header baru PERCUMA (siapa tak sukakan kalu FOC!!) 
dari seorang blogger yang sangat berbaik hati ini....
kalau u olls berminat nak buat header baru ker..boleh larh jenguk2 sambil tambah kenalan dialam maya ni kan..

header lame nur yang nur buat sendiri....nampak kan nur sangat tidak kreatif..tapi nur tetap sayang header ni taw..ada sentimental value untuk nur....sayang kamoo ♥ ♥ ♥
jalan keretapi depan rumah arwah nenek nur di Kuala Lipis Pahang,..

dannn........
inilah dia header baru nur..
selepas beberapa komen/songeh dari nur..akhirnya terhasillah header ni..nur suka sebab cantik dan simple..

Ini Cerita Hidupku 


Thankz sangat2 dekat Icah..sebab buatkan nur header nie..
maaf bebanyak sebab menyusahkan Icah untuk mengedit dan mengedit semula header yang Icah buat...


untuk icah :
nur tambah Icah dekat blog list nur yer :)

18 5 insan yang sudi meluahkan perasaan:

faY said...

hai.. untunglah dapat header foc

beLLa said...

wah. syokla dpt header percuma ^^

EZAD AMIR said...

=.=
bez ar dia dpt header free...
btw,follow u

|cah-sahaJa said...

thanks 4 like it nur... :)
n thanks 4 letak di bloglist.. :)

mari lah sesape yang mahu percuma saje.. sempena saye dapat tawaran kerja and akan meningglkan blog kesygn wat sementara waktu.. :)

nur chahaya abadiey said...

Fay : Alhmdulillah..rezki..mklum la nk wt sdri x kretif.. :)

nur chahaya abadiey said...

@bella : Alhmdulillah..meng syok pon.. :)

nur chahaya abadiey said...

@ezad amir : hehe..best sgt..
thankzz coz follow :)

nur chahaya abadiey said...

icah : thankzz yer,,x terkate happy sgt.heheheh

❤farahin,izzati❤ said...

huii, lawo lah, untung nyerr

sambil follow dia :D

QasehSuci said...

best2...dapat header free...hehehe

Munnafendy said...

sweet...pink lagi =)

nur chahaya abadiey said...

@ farahin izati : thankz :) n thankz jgk sbb follow nur.. i'll be hit u back k :) insyaAllah

nur chahaya abadiey said...

@ qaseh suci : hehhee..mwmng best pon kn..senyum smpai telinga.. :)

nur chahaya abadiey said...

@ munnafendy : hehehe..pink memg sweet kan.. :)

syAzAnA said...

wah, dpt header free. comel lak tuh! ;)

kalau nak banner, kontek lah sy ek. hehe

nur chahaya abadiey said...

@ syazana : hehe..thankz..insyaAllah.. i'll contact u... :)

Shahazrin said...

huh..cantik nyer

nur chahaya abadiey said...

@shahazrin : tengss :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

lain2 untuk dibaca :

..