KALAU SUKA..

Wednesday, January 11, 2012

SEGMEN 2012/3 : BEN ASHAARI : BLOGLIST FEB 2012 ..


salam..memandangkan hari nie nur free sebab baru balik jawab 1 paper... jadi malam ni nur ingat nak berblog je larh..hehe..minat nak join segmen dari blogger otai nie..sila2 kan lah... 

kelebihan blog nur ? nur rasa blog nur ni simple tapi sweet..hehehe..(sapa lagi nak puji blog kita kan melainkan kita sendiri).. lagi satu blog nur ringan dan tak banyak widget.. pernah timbang berat blog dulu tapi dah lupe simpan dekat mane ntah gambar tue..apa2 pon u olls nilai lah sendiri k..

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “
    



25 5 insan yang sudi meluahkan perasaan:

hafizaiman95 @ fizs said...

YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA..

dh follow.. heheh

Eema Eshya said...

yupppp... da letak dlm blog list

Munnafendy said...

ok..bminat..tggu ai edit bloglist ya =)

mynameismy said...

dah masuk dlm bloglist..:)

Razifredz said...

ok dah dalam list saya tq + follow sini juga

dyabunga said...

saya berminat dengan tawaran awk..
dah masuk dlm bloglist dah..
salam kenal

QasehSuci said...

minat!!!..dah masuk lam list...keep in touch k..

neway...sama bidang ngan Qaseh...akaun

Miss Nadya said...

anda berminat untuk menukar link bersama saya?

http://www.nornadiah.com/2012/01/ben-ashaari-bloglist-feb-2012.html

Aziela said...

Berminat. Dah masuk list...

Miss Nadya said...

minat n dah masuk dalam bloglist dah..:)

http://bloglistnadya.blogspot.com/

Подтверждаю said...

as salam..
pakcik berminat? macam mana? pakcik masukkan dalam bloglist dulu ya? jika tak berkenan, bagitau ya

;)


http://fadzli-rt.blogspot.com/2012/01/journey-of-repentance.html

Shahazrin said...

saya terima tawaran anda....

Miss Nadya said...

sama2 dear..:)

masz said...

YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA.
Sy follow sini blk..

Prince said...

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

http://www.blog.warmbite.com/2012/01/ben-ashaari-bloglist-feb-2012/

Mr. E'raz Fadli said...

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/01/ben-ashaari-bloglist-feb-2012.html

Rahmah Ram Ram said...

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “
http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2012/01/ben-ashaari-bloglist-feb-2012.html

~ Blog Si G@dis Des@ ~ said...

nak tak tukar link dengan saya?=)

http://kaisaraaiman.blogspot.com/2012/01/ben-ashaari-bloglist-feb-2012_11.html

DH FOLLOW DAN LISTKN..FOLLOW ME TOO YE=)

Nadiah said...

ya..berminat...saya dah letak dlm bloglist saya....dah follow juga...tq

Syieda™ said...

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

http://lovestory313.blogspot.com/2012/01/ben-ashaari-bloglist-feb-2012.html

Zamani84 said...

ANDA BERMINAT UTK MEENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

http://zamani84.blogspot.com/2012/01/ben-ashaari-bloglist-feb-2012.html

TK :)

Zamani84 said...

done :) sudah masukkan blog anda dlm list saya

thanks :))

Prince said...

Sudah follow dan add link blog ni dekat widget area Bloglist: FEB 2012 “,


http://www.blog.warmbite.com/

Eryati said...

ANDA BERMINAT UTK MEENUKAR LINK BERSAMA SAYA

Hanif said...

Saya berminat tawaran anda
Jom join Hanif Blog Bloglist
Ben Ashaari Bloglist Feb 2012

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

lain2 untuk dibaca :

..