KALAU SUKA..

Tuesday, January 17, 2012

3 paper pembunuh!!


salam...




Minggu ni nur akan menduduki 3 paper yang sangat nur geruni..boleh dikatakan killer paper for dis semester larh.. carry mark pon paras2 boleh bernafas jerh (malu)....ermmm..bagi nur subjek2 ini agak susah..
  • MAF - Management Accounting and Control - sebab saya tidak boleh follow cara lecturer saya mengajar... huhu..maafkan saya Ass.Pro.Dr.R.......
  • FAR 400 - Principles and Application of Reporting Standard - Sebab dari awal dimomokkan bahawa inilah pembunuh sebenar student accounting!!.. Ramai failed subjek nie last sem.. please.. tak nak repeat!!
  • PSA - Public Sector Accounting - i hate to remember all daa Facts
saya tidak perlukan A untuk subjek2 ini..cukup larh sekadar lulus..kalau dapat A itu memang anugerah!!


12 5 insan yang sudi meluahkan perasaan:

dyabunga said...

nur mesti boleh buat punye lah..:D

Penjual Reflesia™ said...

u can do it!! chaiyok2!!! insyaAllah...

Masz Sidek said...

Good Luck....
Insya-Allah Nur boleh buat...

|cah-sahaJa said...

Good Luck!!!
U ca do it! :D

Nur rerajin la pomote aww. tq! :)

♕ Mr.IX ♂ said...

"goodluck la yer"...Kata "(☞゚ヮ゚)☞ ♛ Mr.Ix ♂ ☜(゚ヮ゚☜)"

nur chahaya abadiey said...

@dya bunga : thankz you..hopely so :)

nur chahaya abadiey said...

@penjual raflesia : thankz.. i'm trying my best :)

nur chahaya abadiey said...

@ marz sidek : thankz u... insyaALLAH :)

nur chahaya abadiey said...

@icah : thankz.. dah buat entry khas utk itu :)

nur chahaya abadiey said...

mr ix : thankzz :)

Подтверждаю said...

as salam..
oh..paper susah ya..
tak mengapa dya. usah khuatir..
kesusahan, mengajar kita erti yakin dalam redha.

;)


teruskan usaha. berusaha merebut ilmu-Nya


(^^,)


p/s: maaf lambat masuk sini. pakcik banyak kerja. terluang, pakcik mai sini ;)O

biasanya lepas siap entri, dah off. huhu

nur chahaya abadiey said...

terima kasih pak cik ats nasiht..hehe
sokong kate2 pak cik.. kesusahan mengajr kita erti yakin dlm redha.. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

lain2 untuk dibaca :

..