KALAU SUKA..

Sunday, January 15, 2012

blog paling cun...


salam u olls...Alhamdulillah paper 'CRG' dah lepas... jadi untuk release tension la kan..nur pon menyahut seruan dari seorang sahabat blogger yang cun melecun nie untuk join contest nie..
(walau blog nur ni memang tipis harapan nak menang,,tapi untuk sokong kawan2 apa salahnye kan.) 
rules dia simple sahaja..
: just buat entry.. n link kan pada si pembuat contest.
follow blog beliau..
tag kawan2 seramai yang boleh..paling kurang 5..
dannn..dapat hadiah kalu terpilih,...
nak tahu lebih detail??

tekan dekat pic tue ea,,

nak taq sape eak ?? 


jangan marah ea..

kepada yang nur x mention name tue jgn pulak tak nak join..meh join reramai mehh...

tarikh tutup malam nie kot... oll da best ea :)



16 5 insan yang sudi meluahkan perasaan:

L said...

gudluck k.=)

jom baca sekejap..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/01/berkata-dengan-lemah-lembut.html

nur chahaya abadiey said...

thankzz L :)

maszull said...

assalamualaikum....selamt bersegmen yer...:)

nur chahaya said...

thankzz mama :)

Miss Nadya said...

tengs tag nad..:)

hehe..:)

dyabunga said...

thanks tag.. rase nk join jugak je..hehe

Zamani said...

thanks sbb jemput :)) Zam join gak!

~ Blog Si G@dis Des@ ~ said...

ish..xsesuai ltak link cun melecun tu..cun la sgt..huhu...gudluck nur=)

nur chahaya abadiey said...

welcome miss nadya

nur chahaya abadiey said...

welcome dy..join laa klu free :)

nur chahaya abadiey said...

welcome zam.. join jgn x join :)

nur chahaya abadiey said...

hehe..cun melecun laa dila nie.. ..sesuai pe..syukur..Alhmdulillah :)

Rahmah Ram Ram said...

oh adikku sayang...

terima kasih kerana sudi mengetag akak dan akak join :)

Semoga sukses dalam dunia blogging dan good luck ye.

Подтверждаю said...

as salam..
erk. pakcik lambat online blog

>__<


maaf lambat bagi respon. huhu. baru buka buka blog.

0_0


apa2 pun, semoga berjaya ;)
blog pakcik buruk. tiada apa yang menarik mengenainya..

=)

nur chahaya abadiey said...

@kak ramlah : thankz kak....smoga bjya utk akk pon.. :) thankz sudi join :)

nur chahaya abadiey said...

@pak cik : xpe..blog pak cik cntik dn berinformasi..nur suka..thankzz :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

lain2 untuk dibaca :

..