KALAU SUKA..

Thursday, January 12, 2012

Jangan guna Baucar Buku 1 Malaysia untuk dapatkan wang segera

salam...
hari nie syukur sangat sebab dapat 4 keping voucher buku percuma bernilai RM50 setiap keping..
thankzz kepada Kementrian Pengajian  Tinggi Malaysia...
Tak tahu lagi buku apa yang hendak dibeli..kene tunggu sem depan baru decide buku apa yang patut dibeli..
syukur jugak sekurang-kurangnya beban untuk membeli buku2 ringan larh sikit kan..hehe

ni larh dia voucher buku tu...
sorry tak jelas sangat koz guna kamera laptop je



nie antara syarat2 sah laku voucher :

kepada kawan2 jangan pulak guna voucher ni untuk beli buku2 atau buat perkara yang tak sepatutnya macam   nie - - - - >  baca sini ea..




7 5 insan yang sudi meluahkan perasaan:

Miss Nadya said...

nad tak belajar pon dah tentu tak dapat..;)

nur chahaya abadiey said...

miss nadya : hehe..kalu belajar mesti dapat :)

Penjual Reflesia™ said...

wahhhh banyak tu 4 keping.. jangan beli novel pulak..hikhik... =.=

ok done folo u dear.. n letakkan link blog di bloglist syieda.. =.= hihihi sorry late..

dyabunga said...

sukanya dpat baucher tu..hihi

~ Blog Si G@dis Des@ ~ said...

best2 dpt duit tu..hihi..sem ni je k dpt?nnti next2 sem krajaan bg lg x?huhu

nur chahaya abadiey said...

@penjual raflesia : Alhmdulillah..insyaAllah tak nyer..hehehe :)

@dyabunga : bessttt sgtt.. :)

@blog si gadis desa : tak tahu larh lagi dpt ke x..hopely dpt larh kann.hehehe

BuDaK KaMPuNG said...

untung adik2 nur, dapat buku percuma, hehe, . . . .
memang jali uitm perlis, . . kalau sekarang nur tengah cuti, maknanye nur student Degree kan ? . . . . jali baru study Diploma, . . belum degree lagi, . . . insya-Allah lepas dpt Diploma study Degree pulak nanti, :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

lain2 untuk dibaca :

..