KALAU SUKA..

Sunday, November 14, 2010

kerja yang pertama tapi belajar bukan yang kedua......

salam sumer..dah agak lame membisu dari blogging nie..hanya bukak blog untuk pergi berjalan2 ke blog rakan2 laen jerh......nak buat entry pon tak de mood..eermm..sebenarnye AP sedang memikirkan keputusan yang harus dibuat dengan baek oleh diriku........huhuh..ayat pasrah niee............pening2..ermmm.....mengeluh lagi........tak tahu la sekarang nie mane yang harus dipilih..sama ada bekerja dengan diploma  atau sambung belajar amik degree...... memang la nak ikutkan sambung belajar lagi baek kan.....tapi AP kene kire jugak faktor2 kewangan keluarga......aduhhhhhhhh......susahnye nak menetapkan keputusan.....
apa2 pon harap2 semua keputusan yang AP buat adalah terbaekk untuk AP kan.... u oll wish me da besst k.......
thankz...salam hormat.

AP : semakin hari semakin mengenali erti kehidupan ini........

4 5 insan yang sudi meluahkan perasaan:

zacky ~786~ said...

ALL THE BEST yerp.. AP..!

aku pencerita said...

thankz zacky~786~

Iena farina said...

buatlah keputusan yg sewajarnya...Klu masih buntu, buat solat istikharah minta pertolongan dari ALLAH swt. :)

ap said...

InsyaAllah...semoga semua keputsan yg bakal dibuat adalah terbaek utk AP..Papepoon terima ksih atas nasihatt lena farina..sememangnya kite merancang..namun Allah S.W.T juga merancang n sesungguhnya perancanganNya adalah lebih baek dr kite..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

lain2 untuk dibaca :

..