KALAU SUKA..

Saturday, November 6, 2010

cuti2 ker Cameroon..

hye u oll........... AP baru sampai  rumah nie... penat tapi semangat nak hupdate blog sungguh tinggi....duduk dalam kereta dah terbayang2 kat blog kesayangan nie.hahaha...hari nie sehari suntuk  pergi berjalan2 ke Cameron Diaz   Highland........pergi balik hari jerh..maklum lah save bujet..hehehe......... tapi yang tak bestnyer sungguh sesak dan menyesakkan.. jem boleh sapu kat roti sungguh berlebih lebihan....dan paling tak best bile cuaca mula redup sewaktu kitorang mula2 sampai... tapi Alhamdulillah tak hujan.. petang dalam pukul 5 lebey or 6 lebey tak silap AP hujan turun..nasib baek  kitorang pon dah nak angkat kaki dari situ.sempat jugak berjalan2 kat sana...sambil membeli sedikit sebanyak  barang2 kat pasar  tani kat situ......tak sempat nak naek ke kawasan laen koz jalan sungguh sesak..so kami buat keputusan berenti kat situ jerh..nanti laen kali akan datang dengan misi yang lebey besar....wahahaha... ... dalam perjalanan pulang memang hujan turun dengan sungguh gembira..kami yang tak gembira balik dalam hujan...huhuh.. Alhamdulillah selamat sampai jugak ker rumah mak saudaraku ini..... k la..sampai sini dulu la hupdate tuk malam nie..


 AP : tak dapat tangkap gambar banyak2 koz bateri kamera tidak dicas.[tue la..last minit perancangan lagi].... huhuhu..sadiss sungguh.......... tapi overall sangat heppy  n penatttttttt!!!!!!!

2 5 insan yang sudi meluahkan perasaan:

sagittarius gurlz said...

wah..best ny leh g jln2......
t aku nk g gak la.....
holiday!!!!!!!!!!!

aku pencerita said...

hahaha.......cm best tp penat lorhh..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

lain2 untuk dibaca :

..