KALAU SUKA..

Thursday, November 4, 2010

kejelesan dihatiku.......

morning sume.....haii...ape punye tajuk en3 gitu..wahai cik AP sila jangan jeles2 okehh...tapi sebenarnya bukan la jeless apa2 pon..just nak bagitaw kat u oll yang sudi membace di blog nie yang AP jeless dengan mereke2 yang sedang lena tidooo tue......huhuhuh......dan AP tak boleh tido la pulak malam nie..[sebenarnya tiap2 hari memang tak tido malam].kenapakah?? maybe AP sebab dah terbiasa tido lewat maka jadi tak mengantuk waktu malam but da  worst thing adalah AP akan tido disiang hari..apa nak jadi law kalu macam nie..meibe sebab status sebagai seorang pengusaha  anggur nie menjadikan AP macam nie kan..maklumlah AP lah boss n AP lah kuli kan....  law tyme blaja  dulu  or   kerje mesti waktu nie dah tido koz esok kene bangun pagi or tak nak ngantuk disiang hari kan..papepon....AP  perlukan perubahan kearah kebaekan.....Wish me luck k untuk tido tetap pada waktunya..hoho...bukan bila sume orang bangun n pergi kerja baru AP start untuk tido.....zzzzzzzzzz.....


AP : Jelesszz giler tengok adik2 yang jumpa bantal terus lelap....tak macam AP kene guling2 dulu atas katil tapi still tak tido2...hohoho.......sangat terseksa bila mata ngantuk tapi still jugak takleh tido..hellpppppppp me plessszz!!

1 5 insan yang sudi meluahkan perasaan:

FiZ said...

uwaaa..samela...ckp jeles pda org yg letak je kpla ats bantal n tros tdo...huhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

lain2 untuk dibaca :

..