KALAU SUKA..

Thursday, January 6, 2011

Mereka kata.......



salam dan selamat tahun baru rakan2 bloggerz sekalian...aiii macam dah terlewat beberapa hari kan baru nak wish heppy new year kat blog..huuhuh..maklumlah..budak2 masuk sekolah AP pon nak masuk belajar jugak..adess....macam tak sedar pulak dah 6 hari tahun 2011 berlalu..usia pon dah semakin bertambah..umor pulak semakin berkurang..huhuhu

tajuk entry ni :mereka kata...  
 ilham dari blog en.ben.otak pon dah beku nak tulis entry tapi gedik2 jugak nak cube an.. u oll pon law nak, boleh lah jenguk tuan rumah disana nun....dah lame tak meluangkan masa buat blog..maklumlah kesibukan menyesuaikan diri kat tempat baru lah katakan..n nak menguruskan banyak perkara yang sampai sekarang tak setel2..nak tido pon termimpi2.konon jela..padahal tido bukan maen lena kan..apakah punya propa kan cik AP nie....huhu


ehh...u oll dah berazam baru ker tahun nie ?? mestilah kan...kalu tahun baru..mesti nak ade azam baru.bukak buku baru, n sume2 mesti lah nak yang baru kan..jangan pulak ade yang pasang niat nak cari spare part baru pulak..ehem2....

AP harap tahun nie kite sume akan lebih berjaya dari tahun2 yang sebelumnya...mendapat kebahagian dan perolehi apa jua yang kita ingini kan ( walaupon pada hakikatnya kita sume takkan perolehi sume yang kita nak dalam hidup..)..of coz la kalu bleh  kita semua mesti  nak mencapai azam tahun baru....erm..bagi sesiapa yang mungkin azam tahun lepas tak tercapai lagi..belum terlewat untuk meneruskannya...kan....teruskan berusaha n jangan pernah @ cuba tuk berputus asa taw...mesti boleh punyer!!...

akhir kalam..( perhh ayat punyer lah baek an..) AP harap walu apa pon bidang yang kita ceburi..perkara yang kita buat..mendapat keberkatan dariNya...kita sume berjaya mencapai target masa depan..bukan hanya di dunia namun di akhirat jua..Amin... 
jumpa lagi dilaen penulisan..salamm sayang buat kalian semua...=)










5 5 insan yang sudi meluahkan perasaan:

||aLeaSaRa|| said...

hye slm perkenalan ye!sggh dr segmen BA jmp kwn2

aku pencerita said...

salam perkenalan kembali.. :)

Lulu caldina said...

semoga sukses dalam dunia blogger..

Ct Arina said...

salam^^ rina dtg jenguk dr blog abg ben. jom saling follow! ~_^ nice blog nway!

ap said...

lulu : thank yer..

ct : thankz.. i will. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

lain2 untuk dibaca :

..