KALAU SUKA..

Monday, January 10, 2011

hospital oh hospital...



  salam u oll...apa khabar semua? sihat2 kah anda....aduyyy...sebenarnya AP baru jerh balik dari hospital..sebab tue en3 ku ini bertajuk hospital oh hospital..punye lah tak de idea kan nak bagi tajuk apa..huhuh..AP tunggu adik dapat kan rawatan kat hospital.. macam biasa lah sebagai student... kene lah pergi hospital kerajaan kan.. dan kalu dah namanya hospital kerajaan kenelah banyak bersabar..malam2 pon orang sangat2 lah ramai..jadi tak payah lah u oll nak ala2 terkejut kalu kene tunggu sampai 2 3 4 5 jam..ouchh.... 5 jam melampau la kan...okeh..2 3  jam normal la tue...harap bersabar...yupp..memang tengah sabar nie...dah balik bilik pon still bersabar...huhuhu...saya seorang yang penyabar...( sangat bangga puji diri sendiri kan...apalah kamu nie cik AP oii...)

okeh...nak cerita apa eak kat u oll sebenarnya...eerrmm..pikir jap....pikir lagi n teruskan pikir sampai lah rasa nak habiskan en3 sampai kat sini jerh..sebabnya jam dah pukul 1.00 pagi...esok ada kelas pagi..kene lah menidurkan diri dulu kan..nanti tersengguk2 lak dalam kelas...haaiii..x lomantik la tido awal?? huuhuhuh...laen x la kita lomentik2 eea.sangat penat sebab rasanya tadi keluar dari kolej kul 10 malam n balik pukul 12.30 lebih...uhhh..biasa la kan...sabar je lah..nak cepat pergi klinik swasta or bukak klinik sendiri..ekkkk..guraw jerh....

AP : thankzz kt doc2 yg agak baek n ramah..cume ade 2 3  orang jerh yang AP rasa  terlebih minum teh o ais limau..sebab tue susahnya nak senyum dekat pesakit yang sihat wal-afiat nie...
(-_-)...Pandai2 jerh kan wat andaian sendiri..maybe dorang penat kan..maklum lah ramai pesakit..bersangka baek..sambil tunduk tengok jap kat skrin..yup..masa untuk tido...nite......:)

3 5 insan yang sudi meluahkan perasaan:

zacky ~786~ said...

cian kt hang.. hurmm .. standrd student la tuu .. sme la ngn aku.. klw accident motor ttp g klinik krajaan.. huhuuu wlwpn perkhidmatan agak hampeh.. lg2 accident motor kn.. mmg best la rse luka kna tenyeh2 kaw2 punye.. :PP ..

ap said...
This comment has been removed by a blog administrator.
ap said...

zacky: hehehe..memg kecian pon..tp nak wat mcm ner kan..student..sabar je lahh..
excident motor ker?? len x bawk motor tue berhati2 skit.. :

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

lain2 untuk dibaca :

..