KALAU SUKA..

Monday, December 12, 2011

minggu yang sibuk...jangan sampai bersawang yer..

salam...
bermula lah minggu yang sibuk nie..nur pasti bukan nur seorang saje tapi ramai rakan2 terutama rakan2 blogger yang masih belajar nih dah mula sibuk kan menghampiri final exam...waktu ni lah assignment menunggu untuk dihantar, presentation, test, kuiz..dan laen2 aktiviti yang terpaksa diharungi..sehingga ade shabt nur yang bagi taw satu hari boleh tido satu jam sahaja untuk siapkan assignment. tapi nur masih boleh tido seawal jam 3 pagi lagi lah..hehehe

kawan2...doakan nur yer...semoga nur berjaya mengharungi minggu  yang sangat mencabar nie..
isnin sampai sabtu ada test...=(
banyak nak kena baca n kira..tapi takpe..persediaan untuk final juga nie...
wahai blog..nampaknya minggu ni macam tak dapat nak luangkan masa lebih dengan awak..awak jaga diri elok2 ea..jangan sampai bersawang yer...nur sayang kamu-kamu... =P


3 5 insan yang sudi meluahkan perasaan:

sekamar rindu said...

salam...

Ya Allah..permudahkanlah segala urusan pemilik blog ini..amin,

Princess LaLoLi said...

uhukk..sama la kita..:( apa2 pun..moga kita dapat apa yg kita usahakan k..

nur chahaya said...

sekamar rindu : terima ksih..amin,.

pl : amin..thankzz

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

lain2 untuk dibaca :

..