KALAU SUKA..

Tuesday, November 8, 2011

segmen barang yang paling disayangi..............

salam...
Hari nie Nur nak buat satu segmen 
'barang yang paling  disayangi'
amacam..ade yang nak join ker??



syarat-syaratnye :

1- buat entry bertajuk ' barang yang paling disayangi'. cerita la pasal barang tue dan mungkin sentimental value yang ade padanya okeh...

2- letakkan gambar header ni kat entry anda dan link kan ke blog nie :p

3-letakkan gambar barang tue atau gambar2 yang hampir sama dengannya ( either one )

4-dah siap linkkan entry anda disini yea...jangan lupe komen dan tinggalkan jejak anda..

5-follow blog Ini Cerita Hidupku atau tak terpulang k..



kepada blogger2 yang join...Nur akan postkan satu entry yang akan dilinkkan ke blog u olls...
selain kita berkongsi cerita dapatlah kita sama2 berkenalan dengan rakan2 blogger kan....


Terima kasih kepada yang sudi join yer :)

6 5 insan yang sudi meluahkan perasaan:

Princess LaLoLi said...

awal tarikh tutp dy>>>??

nur said...

saje je...suke2...

Princess LaLoLi said...

http://raithoarakida.blogspot.com/2011/11/contest-barang-paling-sayang.html

hheheh join jugakk

nur chahaya abadiey said...

thankz join syg..ajk kwn2 ko skli.hehehe..ksi meriah sikit...tarikh tutp da postpone kot..

| cik azeya | said...

hadiahnye ape ? haha

nur chahaya abadiey said...

name contest tp xde hadiah..buleh ker??hehehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

lain2 untuk dibaca :

..