KALAU SUKA..

Friday, June 15, 2012

"Segmen: Follow Weekend Bersama AjamOppical"


salam..
dah lama rasanya nur tak join segmen..hari ni tergerak hati pulak nak join tambahan ada masa lapang..
masa lapang la sangatttttttttttttt.........hehe

okeh..straight to the point.. siapa2 yang nak join buleh la klik banner kat bawah nie..




Syarat2nya pon mudah je...:

Buat post bertajuk, "Segmen: Follow Weekend Bersama AjamOppical"
Save banner kat atas tu, pastu tampal dalam post ni, kemudian link kan ke blog tuan empunya segmen.
Digalakkan tag orang, tak wajib, tapi kalau tag tu kasitau le empunya blog tue..
Dah siap entri, pastekan link korang kat ruang komen...
Segmen tamat pada hari Ahad, 11.59 PM. 

okeh..jom reramai meriah kan lagi segmen ni K..Hehehe.... 
salam kenal.. :)

17 5 insan yang sudi meluahkan perasaan:

Nur-Azam Shahdan said...

thanks sudi join segmen ni :D jom jenguk2 rakan blogger lain yang join kat sini;

http://ajamoppical.blogspot.com/2012/06/peserta-segmen-follow-weekend-bersama.html

jom follow-mollow weekend ni!

Nizam Erul said...

blas kunjungan ,
dtang dri segmen yg sama..
done follow

MISS Z BERCELOTEH said...

MISS Z BERCELOTEH singgah sini dari segmen yang sama...
eh..eh.. dah follow taw...
jemputlah ke blog :)

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/06/segmen-follow-weekend-bersama.html

Ana Aishah said...

come here and visit...

folo u too :)

cweet pinky said...

CP dari segmen yang same , singgah sini and follow :D

لين Si Pipi Merah said...

simple dan kemas blog awak..banyak pengisian..moga mumtaz ye.. :)

Rafflesia™ said...

as-salam,
datang dari segment yang sama..

http://lovestory313.blogspot.com/2012/06/segmen-follow-weekend-bersama.html

follow sini, jom ke blog saya :)

Misz Mieza said...

Salam ukhwah dari MM! Datang terjah sini dari segmen yang sama! Follower ke-466.. Jemputla singgah kalau sudi..

http://pape-jer.blogspot.com/2012/06/segmen-follow-weekend-bersama.html

Happy blogging ya! ^_^

bai baizura said...

skodeng sini selow2:)) dtg dr segmen yg sama jgk :)

http://baizuratuha.blogspot.com/2012/06/segmen-follow-weekend-bersama.html

aisyah humaira' said...

singgah dari segmen sama :)
done followed !
BW MALAM KE > http://aisyahhumaira99.blogspot.com/

ATIQAH said...

singgah pagi:)dari segmen sama :)
http://mydreamzworlds.blogspot.com/2012/06/segmen-follow-weekend-bersama.html

KorN said...

korn dtg ni.. hye empunye blog... korn dtg dr segmen ajam ni jgk.. =P

Pecinta pink^^ said...

salam..singgah hujung minggu di sini..kita jadi follower 472..hikhik..jenguk2 lah ke blog kita if ada mase free ye http://akmaluv90.blogspot.com/2012/06/segmen-follow-weekend-bersama.html thanx:)

Hana Wonnie said...

blogger ke 473

http://hanawonnie.blogspot.com/2012/06/segmen-follow-weekend-bersama.html

Fafaa said...

blogwalking dari segment yang sama :)

http://alittlething-calledlove.blogspot.com/2012/06/segmen-follow-weekend-bersama.html

Hanif Idrus said...

kit adah kenal...hahhha
nak promosi
Datang dari segmen dan follow awak
http://hanifidrus.blogspot.com/2012/06/segmen-follow-weekend-bersama.html
Jom tukar bloglist!!
Letakkan Hanif Blog ( http://hanifidrus.blogspot.com) di bloglist anda.
Setiap minggu saya  akan merayau di bloglist
Komen jika setuju…
Hanif blog bloglist
Tapi yang penting kita dah kenal..hehhehehe

NASZ said...

salam kenal. dah follow awak.

sori lambat blogwalking. busy sikit. singgah sini dari segmen yang sama.

Jemput ke blog saya.

http://www.mohdnaser.com

From,

Nasz

MOHD NASER.COM

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

lain2 untuk dibaca :

..