KALAU SUKA..

Friday, June 8, 2012

kurang 1 beban...

salam..

ini hanya contengan luahan perasaan :

Alhamdulillah..tadi baru habis test 2 untuk subjek Account.. lega rasa walau  tak buleh jawab sangat... hahaha..kerana terasa seperti lepas satu beban..padahal beban lain menunggu dengan banyaknya..
maklumlah UiTM dah nak menuju ke peperiksaan akhir, jadi banyak jugalah kerja yang harus disiapkan. dibentangkan,dihantarkan..dan bermacam2 'di' larh... 24 jam sehari memang tak cukup!!
jadual exam pon dah keluar... Alhamdulillah..tarikhnya nampak menarik...tak terlalu rapat jarak paper yang harus diambil,,,..

< Universiti lain ada yang dah start exam kan> gud luck yer kawan2...

9 5 insan yang sudi meluahkan perasaan:

.........cP~ said...

Salam.

Bila dah kerja ni..rindu pulak zaman study..

Nur chahaya abadiey said...

btoll tue..slalunye mcm tu larh.. :)

kipas koyak said...

patutlah lama tak update blog..ada test rupanya....gudluck

Nur chahaya abadiey said...

lama x update sbb malas..hehe.lgpon xda idea la...huhu

IdaRaida said...

uit.. bila hang exam nie?? wish me luck ok.. dh nk exam dh nie...isnin dpn..takut!

~Ain Rosli~ said...

idaRaida : die start exam 22.6...tu minggu exam...
first paper die aku xtau...hahahaha

nur : adat la,,,aku skrg tgh menghitung hari nk biskn paper...hahahahaa

Nur chahaya abadiey said...

28.6 first paper.. corporate law!

nizarazu said...

hehe..gudluck yerr

Nur chahaya abadiey said...

thankz :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

lain2 untuk dibaca :

..