KALAU SUKA..

Tuesday, May 22, 2012

pendidik emosi?? apa kata anda...

salam.. dah lama nur tak update blog..sibuk sangat lah konon.... 
nak curi masa pon tak sempat..hehe < bohong saja itu> 
mungkin agak lewat entry ini, tapi sempena 16 mei lepas yakni HARI GURU (pendidik) nur nak ucapkan  selamat hari guru kepada semua guru2 yang pernah mendidik dan memberi ilmu kepada nur..segala jasa yang pernah ditabur tidak mungkin akan nur dapat balas..apa yang nur mampu ucapkan adalah TERIMA KASIH CIKGU..

cuma sedikit isu yang nur ingin ajak u olls berbincang tentang guru nie.. bila seorang guru beremosi, terlebih emosi, beremosi pelik. atau apa2 sahajalah yang u olls rasa...
sapa2 yang nak join buleh lah buat entry  bertajuk  " pendidik emosi?? apa kata anda..." atau komen kat sini.. teringin jugak nur nak baca pengalaman2 u olls sebagai pelajar atau mungkin sebagai guru sendiri... jangan lupa letak link dekat komen,senang nur nak menziarahi u olls nanti... 


okeh..salam kerinduaan...

sedih bila arnab kesayangan mati.. :( 17mei2012
bembie dlm kenangan :((

1 5 insan yang sudi meluahkan perasaan:

Ini Kisah Tia said...

emosinya negatif ke positif? huhu .. biasalah .. manusia semua sama. ada perasaan :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

lain2 untuk dibaca :

..