KALAU SUKA..

Friday, April 1, 2011

AKU TAK SUKA .. AKU TAK SUKA LAA !



Salam u oll..baru meng'on-line' blog malam nie..tiber2 'tersinggah' kat blog en.ben n nampak la segmen yang dianjurkan beliau..wah..wah..semangat mou ikut...nak join sile2 la yer..disini

pasal en A @ Anonymous...Sebut betol2..jgn sebut mayonis plak..hehehe..okeh...bahasa lebey mudah untuk kite sumer faham maybe  encik/cik/puan TANPA NAMA....

ermm..kalu tengok bukan  sume mr/mrs/ms anon nie tak baek taw..kadang2 mayb tak tersengaje tertinggal link blog kan...or mungkin mereke2 nie malu nak mendedahkan identiti sebenar...hehehe [ bersangka baek itu baek k =) ]
cuma kadang2 ade segelintir yang teremosi lebey plak..tue yang mencetuskan kontroversi tue..
ermm... biase lah manusia tak terlepas dari melakukan kesilapan..cume cara untuk menegur jep tersalah kot...

bagi saye setakat nie xpernah lagi la kene dengan mane2 en.cik.puan anonymous nie..tapi selalu jgk la membaca komen2 mereke pada entry2 yg hot2 kan...=p

pesanan saya pada mane2 yang suke menjadi en,cik.puan anon yang berniat kurang baek nie..or baru nak menceburkan diri anda...berhati2 lah dengan apa yang ada buat k..kerana setiap apa yang kita wat kita akan terima balasan..tak didunia nie..di akhirat yang datang... chil yerr...





2 5 insan yang sudi meluahkan perasaan:

pRiNCe said...

nice...entry...:)
thnx tau datng melawat...:)

awak dah join contest cabutan bertuah kat blog sy??

('',)kapie_art'sLover('',) said...

sy singgah n follow kamoo..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

lain2 untuk dibaca :

..