KALAU SUKA..

Friday, February 18, 2011

kelas oh kelas...

salam semua..lame benor tak menconteng2 kat dinding blog nie..aishh..kerinduan vs kemalasan..dan akhirnya kemalasan telah menang..muahahha.... malas betoll kan!!! ape nak jadi nie..ishk2........
waduh2..kesibukan semakin melapau2 semenjak dua menjak tiga menjak nie.... sibuk berasignment..berfesbuking..sehinggakan melupai berblogging.......huhuhu.....sadis2........
harini baru lepas 1 test..after balik cuti baru ni...hari nie test pertama yang saya ambil..bagi subject taxati0n...seyessly.....memang 'senang giler'..huhuh..berlagak giler annn statement..bagi yang paham tue bagus lah kerana memahami..hehe..n yang tak paham.. nak mengata saya dengan mengatakan  'perghh..kerek btoll budak nie sebab post dekat blog senang gler test n bajekk pandai'' walawehh........tq2 k..=).....erkk..merapu sudah..
k la.. time to sleep jap..sementara nak tunggu pergi kelas ganti audit jap lagi..kul 3 petang...takmou nye de kelas petang2 macam nie..disaat rumate sume sedang best beristirehat...waaa..kejelesan mulalah bertapak dihati...ermm...penatnyee....huuhuhuhu (-_-).

3 5 insan yang sudi meluahkan perasaan:

zacky ~786~ said...

gud luck !!!!

nur chahaya abadiey said...

zacky : thankzz yer =)

cik yuz said...

singgah dari blog BA....jom join contest

http://cikyuz87.blogspot.com/2011/02/anggunnya-wanita-berhijab-contest.html

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

lain2 untuk dibaca :

..